Het Venneke - Stallingwijzer
Het Venneke - Caravan en Camperstalling
Stallingwijzer
 
De stallingperiode wordt aangegaan voor de duur van minimaal een jaar. 
 
De stallinghouder is nimmer aansprakelijk voor schade aan het gestalde object, ongeacht op welke wijze deze schade mocht ontstaan, tenzij de stallinghouder ter zake opzet of aan opzet grenzende schuld kan worden verweten.
 
Er dienen geen drank en etenswaren in het object aanwezig te zijn gedurende de stalling. Voor een frisse, droge caravan adviseren wij het gebruik van een vochtvreter. Laat ramen en deuren dan wel gesloten voor de levensduur hiervan.
 
Gasflessen moeten worden verwijderd door de stallingnemer voordat het object zal worden geplaatst in de stallingruimte, deze dienen op uw locatie te worden verwijderd.
 
Indien u het stallingobject wilt brengen dient u dit een dag van tevoren te laten weten. Indien u een disselslot aanbrengt dienen wij een reservesleutel te hebben ivm het klaar zetten van u object. Uw object wordt dan spoedig al dan wel uiterlijk binnen 24 uur in de stalling geplaatst.
 
Wanneer u het object op wilt halen, dient u dit minimaal een dag voor komst te laten weten zodat wij het zorgvuldig klaar kunnen zetten. 
 
Het is voor niemand toegestaan de stallingruimte te betreden. Enkel bij hoge uitzondering kunt u via afspraak onder toezicht en begeleiding van de stallingbeheerder bij u object. 
 
 
 
. 
 
 
Website
mogelijk gemaakt
door Vistaprint